Profil

Din Anlægsgartner

Gilleleje anlægsgartner har eksisteret siden 2014 og er et lille lokalt firma beliggende nær Helsinge. Tilsammen er vi 3-6 ansatte med stor erfaring som anlægsgartner, og vi har derfor en bred ekspertise bag os inden for alle former for anlægsgartner opgaver. Vi tilbyder et professionelt samarbejde med fokus på kvalitet, samt fokus på kundes behov og ønsker.

Fra vores anlægsgartner virksomhed I Helsinge, betjener vi kunder fra det meste af Nordsjælland. I starten af virksomhedens levetid, var vores primære arbejdsområde langs nordkysten – herunder Gilleleje, Tisvildeleje, Rågeleje og Smidstrup – og her er vi stolte over at kunne referere til en lang række tilfredse kunder, der har haft os ude som anlægsgartner. Vi udfører både arbejde hos private, erhverv, boligforeninger osv.

Anlægsgartner arbejde

Hos Gilleleje Anlægsgartner gør vi os mest i grå anlægsgartner opgaver. En grå anlægsgartner arbejder typisk med etablering og renovering af hårde belægninger, såsom fliser, beton, brosten, granit, pigsten, kampesten, natursten, sandsten, anlæg af indkørsler og terrasser. Vi udfører ofte ny anlæg og have renoveringer store som små. Ligeledes samarbejder vi med havearkitekter og landskabsarkitekter og udfører store komplette arbejdsopgaver.