Plantearbejde

Plantearbejde

Christian Lange har med sit virke på nordkysten igennem mange år oparbejdet en stor ekspertise indenfor hvilke planter der gror og har det godt på kystlinien og vil kunne rådgive og sammen med dig som kunde kunne udvælge den bedste kombination af planter til din have som passer ind i dine ønsker og som fungerer og vil skabe glæde og fornøjelse.
 

Staudebede

Staudebede er en rigtig gammel og hyggelig havekultur i Danmark og man kan tilplante og lave staudebede i et utal af variationer, farver, højde former, blomstringstid punkter osv. Det er kun fantasien der sætter sine begrænsninger Foråret er det mest fantastiske tidspunkt når det hele pibler frem. Staudebed med en kombination af træer og buske er smukt og meget smukt
 

Rododendron

Rododendron er havens aristokratiske bed – det er helt specielt og der er en særlig stemning omkring at have et smukt rhododendron bed. Blomstringstiden er bare wauv. Men blad former er også et kapitel for sig særligt hvis man kombinerer det med nogle azalier der får et smukt efterårs løv. Der er også plads til børneglæde i et rhododendron bed. Plant nogle blåbærbuske og nyd bærrene når de er modne. Smager himmelsk. For at afrunde det fuldendte rododendroner kan man plante bunddække, tyttebær, skumblomst, hosta m.m.
 

Blomster eng.

Tag et stykke af din græsplæne og tilså den med frø det skaber en masse liv og glæde og man kan også klippe en buket til vasen
 

Store træer /nåletræer

En have fortjener træer i respekt for havens størrelse og beliggenhed. Træer kan plantes som overstandere, solitært eller indgå i bede og flisearealer.
 

Havedesign bede.

Havedesign bede er altid sjove og udfører der har en havearkitekt haft mulighed for at udfolde sin kreativitet sammen med kunden og det er altid spændende og arbejde med de ideer og planer der er lagt for haven.